Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Στo 25o Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Η υποδοχή ήταν πολύ ζεστή. Χαρούμενα πρόσωπα, όμορφα παιδάκια της 6ης και της 5ης δημοτικού του σχολείου.
Είχα αγωνία. Πάντα έχω αγωνία όταν συναντάω παιδιά για το βιβλίο, γιατί στα πρόσωπά τους βλέπω αν "επικοινώνησα" μαζί τους. Πολύ γρήγορα όμως τα απίθανα αυτά παιδιά με "έβαλαν στην τάξη"!

Ερωτήσεις, κουβέντα και παιχνίδια. Όλα καλά προετοιμασμένα από τις δασκάλες των δυο τάξεων.



Τα δύο τμήματα της ΣΤ' με τις δασκάλες τους



Τα δύο τμήματα της Ε' με την δασκάλα Άρτεμις Θεολόγη








1 σχόλιο:

  1. Στις 20/11/2013 το 25ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών προσκάλεσε τον συγγραφέα των βιβλίων "Ρωμανός Φαροφύλακας" και "Ο Ρωμανός Φαροφύλακας και η Ειρήνη η Δημοσιογράφος", κύριο Γιώργο Παπασταματίου, σε μία ευχάριστη, φιλική και δημιουργηκή συνάντηση με τους μαθητές της Ε΄και Στ΄τάξης.
    Όλοι οι μαθητές είχαν διαβάσει τα βιβλία και με πολλή χαρά και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν τον συγγραφέα. Η συνάντηση ήταν εξαιρετικά ζωντανή και τα παιδιά ρώτησαν, έμαθαν περισσότερα για τον συγγραφέα και το έργο του και έπαιξαν με αφορμή τις ιστορίες των βιβλίων.
    Όλοι νιώσαμε πως επιτεύχθηκαν οι στόχοι που είχαμε θέσει από την αρχή (γνωστικοί, παιδαγωγικοί, συναισθηματικοί). Όσο για τον απόηχο της συνάντησης ? ένα θερμό χειροκρότημα από καρδιάς με πολλά χαμόγελα!
    Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Παπασταματίου για την ευγενική του διάθεση να μας επισκεφθεί και να μοιραστεί μαζί μας τόσο σημαντικά πράγματα για εμάς.
    Ευχόμαστε καλή και δημιουργική συννέχεια.

    Η δασκάλα της Ε΄τάξης
    Άρτεμης Θεολόγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή